Товарознавча оцінка нових екструдованих сандвічів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Шляхом моделювання сировини, з метою підвищення біологічної цінності, розроблено та представлено нові екструдовані сандвічі, надано їх товарознавчу оцінку. By the way of modelling the sources with the purpose of increase of biological value the recepy of new extrusive sandwiches was developed, they commodity evaluation givene.

Опис

Ключові слова

екструзія, сандвічі, цінність, extrusion, sandwiches, benefit, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Аннєнкова, Н. Б. Товарознавча оцінка нових екструдованих сандвічів / Н. Б. Аннєнкова // Вісник СНУ ім. В. Даля. – Луганськ, 2011. – № 5 (159), Ч. 2. – С. 100-110.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced