Використання нових пастильних виробів в оздоровчому харчуванні

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання пастильних виробів збагачених Ламіданом та Цикорлактом з метою профілактики йододефіцитних захворювань та збереження здоров'я людей і нації, що проживає в геохімічних провінціях з дефіцитом йоду. Use pastila products enriched Lamidanom and Tsykorlaktom to prevent iodine deficiency disorders and health of people and nations living in the provinces of geochemical iodine deficiency.

Опис

Ключові слова

йододефіцит, кондитерські вироби, оздоровчі властивості, iodine deficiency, confectionery, for health properties, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шаповалова, Н. П. Використання нових пастильних виробів в оздоровчому харчуванні / Н. П. Шаповалова // Шляхи мінімізації медичних наслідків Чорнобильської катастрофи : збірник матеріалів науково-практичної конференції. – Рівне, 2013. – С. 32-33.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced