New Baking Technologies: dough mixing and dough forming systems
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
замішування тіста, системи формування тіста, технологія випічки, енергозберігаючі виробництва, висока якість, dough mixing, dough forming systems, baking technology, nergy-efficient production, high quality, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Shchur, A. New Baking Technologies: dough mixing and dough forming systems / A. Shchur, N. O. Mykhailova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 309.