New Baking Technologies: dough mixing and dough forming systems

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

замішування тіста, системи формування тіста, технологія випічки, енергозберігаючі виробництва, висока якість, dough mixing, dough forming systems, baking technology, nergy-efficient production, high quality, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Shchur, A. New Baking Technologies: dough mixing and dough forming systems / A. Shchur, N. O. Mykhailova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 309.