Role of food additives in manufacturing of food products
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчові добавки, небезпечні продукти харчування, якість їжі, пищевые добавки, опасные продукти питания, качество пищи, food additives, unsafe food, quality of food, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Shpylovska, J. Role of food additives in manufacturing of food products / J. Shpylovska, O. Popov, L. Yanenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 296.