Шляхи підвищення конкурентного потенціалу виноробних підприємств України
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУУ «КПІ»
Анотація
У статті проаналізовано тенденції розвитку виноробної галузі України. Виявлено фактори, які сприяють якості вина, зокрема терруар, виноград, робота енолога. Розглянуто основні чинники, які стримують розвиток вітчизняних підприємств як на внутрішньому, так і на світовому ринку, а саме: сировинні, техніко-технологічні, організаційні, економічні, правові. Запропоновано рекомендації щодо підвищення конкурентного потенціалу виноробних підприємств України.
Опис
Ключові слова
виноградарство, виноробство, сорт винограду, ринок, проблеми, напрями розвитку, виноградарство, виноделие, сорт винограда, рынок, проблемы, направления развития, viticulture, winemaking, grape, market, problems, development trends, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Матвєєв, В. В. Шляхи підвищення конкурентного потенціалу виноробних підприємств України / В. В. Матвєєв // Інтелект ХХІ. – Київ : НТУУ «КПІ», 2015. – № 1. – С. 35-41.