Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання механоактиваційних процесів для підвищення біодоступності біологічно активних речовин харчової сировини. There is proved theoretically and confirmed practically the expedience of mechano- activation processes usage in increasing the biological availability of biologically active substances from food raw material.

Опис

Ключові слова

біологічно активні речовини, амарант, механоактивування, biologically active substances, amaranth, mechanoactivation, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів / І Г. О. Сімахіна, О. М. Корихалова, І. О. Соколовська, А. О. Островська // Харчова промисловість. — 2011. — № 10. — С. 89-93.

Зібрання