Планування собівартості продукції харчового підприємства на основі аналітичних моделей OLAP-кубів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено способи використання даних, накопичених в базі даних харчового підприємства. Описано розробку рішення для планування собівартості продукції на основі аналітичних моделей OLAP-кубів. Researched ways to use data accumulated in a database of food enterprise. Described the development of solution for the planning of production cost value, based on analytical models of OLAP-cubes.

Опис

Ключові слова

OLAP-рішення, сховище даних, OLAP-куб, data warehouse, OLAP-cube, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

М‘якшило, О. М. Планування собівартості продукції харчового підприємства на основі аналітичних моделей OLAP-кубів / О. М. М’якшило, О. В. Харкянен // Харчова промисловість. — 2011. — № 11. — С. 124-128.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced