Методичні підходи до оцінки людського капіталу підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В умовах прискореного розвитку інформаційного суспільства такі активи як: земля, основні засоби, фінансові активи перестають бути основним фактором успішного розвитку виробництва. Головну роль у стабільному розвитку підприємства стає відігравати наявність людського капіталу у зв’язку з цим постає необхідність його виміру. In the conditions of speed-up development of informative society such assets as: earth, basic facilities, financial assets stop to be the basic factor of successful development of production. Leading role in stable development of enterprise becomes to play the presence of human capital the necessity of his measuring gets up in this connection.

Опис

Ключові слова

капітал, людський капітал, активи, capital, human capital, assets

Бібліографічний опис

Лисак, В. Ю. Методичні підходи до оцінки людського капіталу підприємств харчової промисловості / В. Ю. Лисак // Наукові праці НУХТ. – 2010. - № 35. – С. 134-137.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced