Захист обладнання від корозійно-механічного зношування в технологічних процесах харчових виробництв

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Харчова і переробна промисловість України нараховує декілька десятків тисяч великих і малих підприємств. Окремі діючі підприємства і окремі цехи не відповідають сучасним вимогам і потребують модернізації. Матеріали, що традиційно застосовуються для виготовлення обладнання, в робочих середовищах харчової промисловості і переробних виробництв виявляються недостатньо корозійно — стійкими.

Опис

Ключові слова

переробна промисловість, обладнання, корозійно-механічне зношування, технологічний процесс, харчова промисловість, перерабатывающая промышленность, оборудование, коррозионно-механическое изнашивание, технологический процесс, пищевая промышленность, processing industry, equipment, corrosion-mechanical wear, process, food industry, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Захист обладнання від корозійно-механічного зношування в технологічних процесах харчових виробництв / Є. В. Штефан, Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, Є. В. Чайка // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 65-66.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced