Вплив виду гідролізатора на процес виробництва пектиновмісних паст
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Правильно вибраний гідролізатор для проведення гідролізу рослинної сировини при виготовленні пектиновмісної пасти забезпечує її високу якість, однорідність та споживчі властивості.
В пектиновому виробництві для переходу протопектину в розчинний стан використовуються органічні та неорганічні кислоти, ферменти та луги.
Найефективнішими гідролізаторами з огляду літератури на сьогоднішній день вважаються лимонна, соляна, азотна, ортофосфорна, щавелева, винна, сірчана та молочна кислоти.
Correctly chosen gtrat for hydrolysis of vegetable raw materials in the manufacture pectinase paste ensures its high quality, uniformity and consumer properties.
In pectin production for the transition of protopectin in a soluble state, use of organic and inorganic acids, enzymes and alkali.
The most effective gdream from the literature review to date, are considered as citric, hydrochloric, nitric, phosphoric, evil, tartaric, sulphuric and lactic acids.
Опис
Ключові слова
неорганічні кислоти, гідроліз, пектинові речовини, рослинна сировина, органічні кислоти, inorganic acids, hydrolysis, pectin, botanicals, organic acids, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Вплив виду гідролізатора на процес виробництва пектиновмісних паст / Ю. І. Бойко, В. М. Бородіна, Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2012. – С. 77-78.