Розвиток кластерів як можливість підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

промисловість, конкурентоспроможність, industry, competitiveness, performance, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Ніколаєнко, С. М. Розвиток кластерів як можливість підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості / С. М. Ніколаєнко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21–22 листопада 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – Режим доступу : https://library.nuft.edu.ua/inform/2013_Pidvyshchennya_efektyvnosti_diyalnosti_pidpryyemstv.pdf