Розвиток ресторанного господарства в Донецьку: проблеми і тенденції

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Роботу присвячено аналізу проблем ресторанного бізнесу м. Донецьк та висвітлено перспективні тенденцій сучасного розвитку. The paper analyzes the problems of the restaurant business in Donetsk and highlight future trends of modern development.

Опис

Ключові слова

ресторанний бізнес, тенденції розвитку, проблеми розвитку ресторанної галузі, catering business, development trends, problems of Development, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Гета, А. С. Розвиток ресторанного господарства в Донецьку: проблеми і тенденції розвитку / А. С. Гета, В. В. Кійко // Наукова творчість молоді в індустрії гостинності : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 15–16 листопада 2012 р., м. Донецьк. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012 – С. 27–28.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced