Формування власного капіталу підприємств харчової промисловості: оптимізаційний підхід

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено джерела формування власного капіталу підприємств харчової промисловості. Проведено порівняльний аналіз структури власного капіталу вибірки середніх та великих підприємств зі структурою по харчовій галузі в цілому. Розглянуто вибірку підприємств харчової промисловості у вигляді умовного інвестиційного портфеля та запропоновано оптимізацію його структури на основі обмежень за допустимим рівнем ризику і та дохідності. Розроблено пропозиції щодо можливості використання запропонованого оптимізаційного підходу при виборі потенційних об’єктів для інвестування, а також при формуванні цільової структури капіталу відповідно до еталону, отриманого в результаті оптимізації. The sources of the food industry equity capital formation investigated. A comparative analysis of equity structure for sample medium and large enterprises and for the food industry structure was held. A sample of the food industry enterprises was considered. This sample is reviewed as provisional investment portfolio. We optimized its proposed structure that was based on restrictions of acceptable risk levels and return. We developed suggestions about possibility to use this proposed optimization approach in the choice of potential investment object, as well as the formation of the target capital structure according to the standard, derived from the optimization.

Опис

Ключові слова

капітал, власний капітал, інвестиції, умовний інвестиційний портфель, оптимізація портфеля, capital, equity, investments, provisional investment portfolio, portfolio optimization, кафедра фінансів

Бібліографічний опис

Багацька, К. В. Формування власного капіталу підприємств харчової промисловості: оптимізаційний підхід / К. В. Багацька, Я. Е. Розіна // Глобальні та національні проблеми економіки. - 2015. - № 4. - С. 776-780.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced