Теплова регенерація шунгіту для багаторазового використання у виробництві соків
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено, що для підвищенні ефективності багаторазового використання природного мінерала шунгіта, який застовують для очищення та освітлення плодо - овочевих соків в харчовій промисловості, з метою скорочення енерговитрат доцільно проводити регенерацію шунгіта перегрітою парою.
Investigated that increasing the efficiency of reusable natural mineral shungite, which zastovuyut cleaning and lighting fruit - vegetable juices in the food industry to reduce energy regeneration should be performed Shungites superheated steam.
Опис
Ключові слова
шунгит, адсорбція, шунгіт, регенерація, перегріта пара, adsorption, shungite, superheated steam, regeneration, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Шейко, Т. В. Теплова регенерація шунгіту для багаторазового використання у виробництві соків / Т. В. Шейко, С. В. Матко, З. П. Мельник // Проблеми промислової техніки : програма і матеріали ІХ Міжнародної наукової конференції, 20-23 жовтня 2015р. / Інститут технічної теплофізики НАН України, Національний університет харчових технологій. – К., 2015.