What are some qualities or characteristics that make a good restaurant?
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, high-quality food, restaurant owner, business management, висока якість продуктів харчування, власник ресторану, управління бізнесом, высокое качество продуктов питания, владелец ресторана, управление бизнесом
Бібліографічний опис
Tsyhanenko, Y. What are some qualities or characteristics that make a good restaurant? / Y. Tsyhanenko, O. Kokhan // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : програма і матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ. - С. 332–333.