Пролін у препаратах желатину

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи було визначення масової концентрації проліну в препаратах желатину, представлених у різних формах і різному ступені гідролізу.
Definition of mass concentration prolin in preparations of gelatin which are presented in different forms and a miscellaneous of degree of hydrolysis was the work purpose.

Опис

Ключові слова

желатин, танін, колоїдні помутніння, фенольні речовини, столові виноматеріали, gelatin, tannin, colloidal haze, phenolic substances, table wine materials, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Пролін у препаратах желатину / О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, Л. Г. Владімірова, І. М. Бабич // Харчова і переробна промисловість. – 2007. - № 1 – С. 27-28.

Зібрання