Дослідження якості пива з додаванням соку бузини
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена дослідженню можливості використання соку бузини чорної Sambucus nigra для приготування пива, що забезпечить формування нового асортименту продукції, досягнення необхідних органолептичних показників у готовому пиві. На основі теоретичних і експериментальних досліджень встановлено оптимальну дозу соку бузини для виробництва пива, визначено основні фізико-хімічні показники і органолептичні властивості готового пива. The work is devoted to research the possibility of using the juice of black elderberry Sambucus nigra to make beer that promote the formation of a new range of products, to achieve the necessary organoleptic characteristics of the finished beer. Based on theoretical and experimental studies established the optimal dose of elderberry juice for beer production, the basic physical and chemical properties and organoleptic properties of the finished beer.
Опис
Ключові слова
бузина чорна, технологічні параметри, пиво, сусло, дріжджі, yeast, technological parameters, beer, wort, black elderberry, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Дослідження якості пива з додаванням соку бузини / В. М. Сидор, В. М. Кошова, О. В. Боярська, М. І. Лавна // Технологічний аудит і резерви виробництва. – 2015. - № 4/4 (24). - C. 52-55.