Проблеми формування кадрового потенціалу підприємств м’ясопереробної галузі
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кадровий потенціал, кадровый потенциал, human resources, м’ясопереробна галузь, meat processing industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Драган, О. І. Проблеми формування кадрового потенціалу підприємств м’ясопереробної галузі / О. І. Драган // Проблеми економіки підприємств в сучасних умовах : матеріали ХІ Міжнар. наук.-практ. конф., 21-22 травня 2015 р. : тези доп. – К.: НУХТ, 2015. – С. 105-106.