Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра економіки і права, шоколадні вироби, кондитерський ринок, chocolate products, confectionery market

Бібліографічний опис

Заїнчковський, А. О. Сучасний стан та перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України / А. О. Заїнчковський // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 27-28.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced