Розрахунок забезпеченості основних складових при виробництві продуктів харчування

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розробка і широке впровадження модернізованої технології та нових видів сучасних видів сировини як вітчизняного так і імпортного походження при виробництві кондитерських виробів, прискорює науково-технічний прогрес в галузі, підвищують ефективність і продуктивність праці, дозволяють розширити асортимент виробів, їх харчову цінність, забезпечить раціональне використання основних сировинних ресурсів. The development and widespread adoption of upgraded technology and new types of modern raw materials as domestic and foreign origin in confectionery, accelerating scientific and technological progress in the field, increase efficiency and productivity, can extend the range of products, their nutritional value, ensure rational use of fixed resources.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кондитерські вироби, продукти харчування, розрахунок забезпеченості, confectionery, food, availability calculation

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Розрахунок забезпеченості основних складових при виробництві продуктів харчування / І. Л. Корецька, О. С. Шульга, Г. М. Бандуренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 125–127.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced