Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозива
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідні виробки морозива на фризері періодичної дії довели можливість одержання морозива на молочній основі із зародками пшениці зі збитістю в межах 80... 110% без застосування стабілізаторів та стабілізаційних систем.
Research on making ice cream batch freezer proved the possibility of obtaining milk-based ice cream of wheat germ with zbytistyu within 80 ... 110% without the use of stabilizers and stabilization systems.
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води, зародки пшениці, функціонально-технологічні властивості, морозиво, functional and technological properties, ice, wheat germ
Бібліографічний опис
Вивчення функціонально-технологічних властивостей зародків пшениці у складі сумішей морозива / Г. Є. Поліщук, В. В. Мартич, О. В. Грабовська, Є. І. Ковалевська, М. І. Сербова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 227-229.