Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження
Вантажиться...
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Традиційним шляхом збільшення ресурсів харчового білка є підвищення продуктивності рослинництва і тваринництва. Особливу увагу слід приділяти білкам тваринного походження, адже їх використання є доцільним з точки зору раціонального розподілу вторинної сировини підприємств харчової промисловості. У статті доведено покращення функціонально-технологічних показників та реологічних властивостей шляхом використання нанокомпозитів.
The traditional way to increase the resources of dietary protein is to increase the productivity of crops and livestock. It has been proven the improvement of functional-technological parameters and rheological properties by the use of nanocomposites.
Description
Citation
Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького – 2014. – Том 16. № 3. – С. 57-61
