Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Традиційним шляхом збільшення ресурсів харчового білка є підвищення продуктивності рослинництва і тваринництва. Особливу увагу слід приділяти білкам тваринного походження, адже їх використання є доцільним з точки зору раціонального розподілу вторинної сировини підприємств харчової промисловості. У статті доведено покращення функціонально-технологічних показників та реологічних властивостей шляхом використання нанокомпозитів. The traditional way to increase the resources of dietary protein is to increase the productivity of crops and livestock. It has been proven the improvement of functional-technological parameters and rheological properties by the use of nanocomposites.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, білкові препарати, кремнезем, ступінь гідратації, термічна обробка, protein preparations, silica, degree of hydration, heat treatment

Бібліографічний опис

Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького – 2014. – Том 16. № 3. – С. 57-61

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced