Спосіб виготовлення сирцевого білкового крему (патент на корисну модель № 86346)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Новий спосіб виготовлення сирцевого білкового крему передбачений цією моделлю включає збивання яєчних білків з цукром білим кристалічним, пектином та альгінатом натрію, у чотири етапи, та не потребує додаткової підготовки драглеутворювачів до виробництва. The new method of manufacturing raw egg-white cream provided in this model include whipping egg-whites with white crystalline sugar, pectin and sodium alginate, in four stages, and requires no additional training to the production of gelling agents.

Опис

Ключові слова

комплекс пектину і альгінату, яєчний білок, цукор білий кристалічний, збивання білка, білковий крем, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, pectin and alginate complex, egg-white, white crystalline sugar, egg-white whipping, egg-white cream

Бібліографічний опис

Патент 86346 UA, МПК А23L 1/32 (2013.12). Спосіб виготовлення сирцевого білкового крему / Камбулова Ю.В., Соколовська І.О., Матяс Д.С. заявник і власник Національний університет харчових технологій. - № 2013 08430; заявл. 04.07.2013; опубл. 25.12.2013, Бюл. № 24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced