Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційну роботу присвячено розробленню технології заморожених
молочно-білкових сумішей із продуктами переробки пшениці, а саме крупи
манної та екструдованої, для забезпечення стабільних якісних і кількісних
показників після розморожування при використанні в технологіях
напівфабрикатів.
The thesis is devoted to technology development of frozen milk-protein
mixtures with wheat products, namely extruded semolina, to ensure stability of
quality and quantity parameters after thawing when used in semi-finished products
technologies.
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, сир кисломолочний нежирний, альбумінна маса, розморожування, заморожування, low-fat cottage cheese, albumen mass, thawing, freezing
Бібліографічний опис
Тимчук, А. В. Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці: автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Тимчук Алла Вікторівна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2016. – 24 с.