Метод розрахунку системи очищення повітря виробничих приміщень харчових підприємств
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонований метод розрахунку системи очищення повітря виробничих приміщень є одним із технологічних заходів боротьби із утворенням пилу на підприємствах зберігання, переробки та використання зерна. Впровадження даного методу дозволить зменшити концентрацію пилу до 0,3–0,4 мг/м3, що відповідає нормативним значенням ГДК та забезпечити відповідні санітарно-гігієнічні умови праці виробничого персоналу, за чистотою повітря, по фактору утворення пилу.
The calculation method of air cleaning systems industrial facilities is one of the technological measures aiming cleaning dust on enterprises storing, processing and use of the grain. The implementation of this method will reduce the dust content to 0.3-0.4 mg / m3, which corresponds to the regulatory MPC value and provide appropriate sanitary conditions of the production staff, the cleanliness of the air by a factor of formation of dust.
Опис
Ключові слова
пилоутворення, dusting, чистота повітря, clean air, обладнання, equipment, розрахунок, calculation, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Володченкова, Н. В. Дослідження методів визначення оптимальної структури сил цивільного захисту для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій / Н. В. Володченкова // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Том 21, № 5. – C. 125-133.