Розробка технології сиру термокнслотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У дисертаційній роботі наведені наукові результати теоретичних та
експериментальних досліджень та розроблено технологічні режими
виробництва різновиду сиру термокнслотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою.
In this thesis, the scientific results of theoretical and experimental researches are presented as well as technological parameters developed for the production of a new type of thermoacid-coagulated cheese enriched by lactic microflora.
Опис
Ключові слова
сир термокислотний, процес ферментації, сирна маса, визрівання, заквашувальна мікрофлора, starter microflora, tkennoacid-coagulated cheese, process fermentation, cheese mass, ripening
Бібліографічний опис
Калмикова, Г. Ф. Розробка технології сиру термокнслотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Калмикова Ганна Феодосіївна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2016. – 22 с.