Технологія спредів зі складовими рослинного походження

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційну роботу присвячено розробленню технології спредів зі складовими рослинного походження - продуктами переробки зернових та цитрусових, баластними та жировими компонентами лікарської рослини - розторопші плямистої в функціонально значимих кількостях. The thesis is devoted to development of technology of spreads with vegetative origin components: the products of cereals and citrus alteration: ballast and fatty components of medicinal plant - Milk Thistle - in functionally significant quantities.

Опис

Ключові слова

спреди з рослинними складовими, харчові волокна, борошно рисове екструдоване, шрот та олія розторопші, spreads with vegetative components, food fibres, extracted flour, pellet and oil of Milk Thistle

Бібліографічний опис

Петрина, А. Б. Технологія спредів зі складовими рослинного походження : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Петрина Алла Богданівна ; НУХТ. – К., 2016. – 24 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced