Дослідження процесів екстрагування цукру нейромережевими методами для задач технологічного моніторингу

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті розглядається аналіз технологічного процесу екстрагування цукру методом карт Кохонена на часових рядах змінювання параметрів дифузійного відділення цукрового заводу. Визначено інтенсивність впливу технологічних змінних на протікання процесу для вирішення задач технологічного моніторингу.

Опис

Ключові слова

технологічний моніторинг, карта Кохонена, цукрове виробництво, технологический мониторинг, карта Кохонена, сахарное производство, technological monitoring, Kohonen map, sugar production, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Зігунов, О. М. Дослідження процесів екстрагування цукру нейромережевими методами для задач технологічного моніторингу / О. М. Зігунов, В. Д. Кишенько // Харчова промисловість. – 2010. - № 9. – С. 155-159.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced