Розділення м’ясної шквари в центрифугах
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Широке застосування центрифуг стримується недостатністю знань функціональних можливостей їх конструкцій і потребує високої кваліфікації інженерно-технічних працівників при підборі та експлуатації залежно від умов виробництва. Widespread use of centrifuges is constrained by lack of knowledge of functionality of their designs and need highly qualified technical staff in the selection and operation depending on production conditions.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, центрифуга, розділення суспензій, м’ясні шквар, centrifuge, separation of suspensions, meat greaves
Бібліографічний опис
Гуць, В. С. Розділення м’ясної шквари в центрифугах / В. С. Гуць, К. П. Неліна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 67–68.