Розділення м’ясної шквари в центрифугах

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Широке застосування центрифуг стримується недостатністю знань функціональних можливостей їх конструкцій і потребує високої кваліфікації інженерно-технічних працівників при підборі та експлуатації залежно від умов виробництва. Widespread use of centrifuges is constrained by lack of knowledge of functionality of their designs and need highly qualified technical staff in the selection and operation depending on production conditions.

Опис

Ключові слова

кафедра екології та екоменеджменту, центрифуга, розділення суспензій, м’ясні шквар, centrifuge, separation of suspensions, meat greaves

Бібліографічний опис

Гуць, В. С. Розділення м’ясної шквари в центрифугах / В. С. Гуць, К. П. Неліна // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 67–68.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced