Вібраційне масажування м'яса
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Грамотно підібрані способи, устаткування, параметри технологічних процесів гарантують отримання продукції, що відрізняється високими органолептичними показниками, виходом і стійкістю при зберіганні. З метою інтенсифікації процесу соління використовують різні способи для прискорення масообмінних, біохімічних, мікробіологічних процесів, що відбуваються в сировині.
Properly selected methods, equipment, process parameters guarantee of obtaining products characterized by high organoleptic characteristics, yield and stability during storage. In order to intensify the process of salting use different ways to accelerate mass transfer, biochemical, microbiological processes occurring in raw materials.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, виробництво м'ясопродуктів, масажування м'яса, вібраційна обробка, meat processing, massaging meat, vibration treatment
Бібліографічний опис
Коваль, О. А. Вібраційне масажування м'яса / О. А. Коваль // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 63-64.