Джерела збагачення пісочного печива діабетичного призначення

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Нинів умовах несприятливого екологічного середовища, що безумовно впливає на людський організм, а також спосіб життя та харчування виникає проблема дефіциту поживних речовин, які необхідні для нормального функціонування людського організму. Поживні речовини потрапляють до організму людини з їжею, але останнім часом в продуктах котрих ми споживаємо відсутні необхідні людському організму речовини. Now in terms of the adverse ecological environment definitely affects the human body, as well as lifestyle and food shortage problem nutrients that are essential for normal functioning of the human body. Nutrients enter the human body through food, but recently in the products which we consume no essential human body substances.

Опис

Ключові слова

продукти, здорове харчування, пісочного печиво, shortbread, healthy food, food, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Матюшенко, Р. В. Джерела збагачення пісочного печива діабетичного призначення / Р. В. Матюшенко, В. М. Михайленко // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24 верес. 2015 р., м. Київ / Нац. ун-т харч. технол. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 181-183.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced