Intensification to boil thoroughly of massecuite by hydrodynamic method

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The increase of efficiency of saccharine production is related to intensification of processes of thermal mass-transfer during to boil thoroughly of massecuite. The results of theoretical and experimental research of workings processes are fixed in basis of hydrodynamic method of strengthening of circulation in vacuum pans of batch-type. The questions of the practical use of this method of intensification are considered.
Підвищення ефективності цукрового виробництва пов’язане з інтенсифікацією процесів тепло-масообміну під час уварювання утфеля. Результати теоретичного і експериментального дослідження робочих процесів покладені в основу гідродинамічного методу підсилення циркуляції у вакуум-апаратах періодичної дії. Розглянуті питання практичного використання цього методу інтенсифікації.

Опис

Ключові слова

інтенсифікація, уварювання утфелю, гідродинамічний метод, entensification, massecuite boiling, hydrodynamic method, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Basok, B. I. Intensification of thoroughly boiling of massecuite by hydrodynamic method / B. I. Basok, V. R. Kulinchenko // Промышленная теплотехника. − 2012. − Т. 34, № 4. − P. 20−27.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced