Підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України
Loading...
Files
Date
Authors
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Одним з ключових елементів менеджменту підприємства та підвищення його конкурентоспроможності є системи управління його фінансово-економічними результатами. Управлінська діяльність передбачає собою вплив суб’єктів на об’єкти управління, виконуючи при цьому такі функції менеджменту, як планування, організація, мотивація та контроль. One of the key elements of the management company and increase its competitiveness management of its financial and economic results. Management activities involves an impact on objects of control, while performing management functions such as planning, organization, motivation and control.
Description
Citation
Арич, М. І. Підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / М. І. Арич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 194-195.