Підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Одним з ключових елементів менеджменту підприємства та підвищення його конкурентоспроможності є системи управління його фінансово-економічними результатами. Управлінська діяльність передбачає собою вплив суб’єктів на об’єкти управління, виконуючи при цьому такі функції менеджменту, як планування, організація, мотивація та контроль. One of the key elements of the management company and increase its competitiveness management of its financial and economic results. Management activities involves an impact on objects of control, while performing management functions such as planning, organization, motivation and control.

Description

Citation

Арич, М. І. Підвищення конкурентоспроможності підприємств молочної промисловості України / М. І. Арич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІV Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 8 вересня 2015 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2015. – С. 194-195.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By