Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами органолептичних досліджень обрано ПАР для поліпшення споживних властивостей фонданів для хворих на целіакію. Розроблено функціональну та апаратурно-технологічні схеми виробництва фонданів спеціального призначення.
By the results of organoleptic researches was chosen the surfactant to improve consumer properties of fondans for suffer's by celiac disease. Developed the functional and hardware-technological schemes of production of fondans for special purpose.
Опис
Ключові слова
целіакія, celiac disease, глютен, gluten, фондан, fondant, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч та ін. // Харчова промисловість. – Київ : Національний університет харчових технологій, 2015. – Вип. 17. – С. 102-108.