Альтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництва

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра експертизи харчових продуктів, підвищення якості, сучасне виробництво, буряковий цукор, beet sugar, modern production, improve the quality

Бібліографічний опис

Адаменко, О. В. Альтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництва / О. В. Адаменко, В. М. Логвін // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 175-177.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced