Оцінка показників споживних властивостей шкіряного взуття
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
споживні властивості, шкіряне взуття, оцінка показників, кафедра експертизи харчових продуктів, consumer properties, leather shoes, evaluation of
Бібліографічний опис
Мазур, Л. В. Оцінка показників споживних властивостей шкіряного взуття / Л. В. Мазур, T. М. Артюх // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 190-193.