Формування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробів
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, хутряні вироби, споживні властивості, конкурентоспроможність, competitiveness, fur products, consumer properties
Бібліографічний опис
Рябко, О. І. Формування номенклатури показників споживних властивостей для оцінки конкурентоспроможності хутряних виробів / О. І. Рябко, T. М. Артюх // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 193-195.