Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництв

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертаційна роботу присвячена огляду і аналізу особливостей бродильних технологій. Розглядаються технології виробництва виноматеріалів для шампанських та ігристих вин, особливості вторинного бродіння у виробництві шампанського, технології зброджування середовищ в хлібопекарній галузі, зброджування цукровмістких середовищ при виробництві етилового спирту. The thesis is devoted to the review and analysis of the features of fermentation technology. Discusses wine production technology for sparkling wines, especially the secondary fermentation in the production of champagne, fermentation technology environments in the baking industry, fermentation of sugar-containing media technology in the production of ethyl alcohol.

Опис

Ключові слова

перехідні процеси, мікроорганізми, бродіння, технологія, кафедра готельно-ресторанної справи, transients, microorganisms, fermentation, technology

Бібліографічний опис

Коваль, О. В. Удосконалення процесів і модернізація обладнання бродильних виробництв : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / Коваль Ольга Володимирівна ; НУХТ. - К., 2016. - 24 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced