Удосконалення технологій і модернізація обладнання бродильних виробництв
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертаційна роботу присвячена огляду і аналізу особливостей
бродильних технологій. Розглядаються технології виробництва виноматеріалів
для шампанських та ігристих вин, особливості вторинного бродіння у
виробництві шампанського, технології зброджування середовищ в
хлібопекарній галузі, зброджування цукровмістких середовищ при виробництві
етилового спирту.
The thesis is devoted to the review and analysis of the features of fermentation
technology. Discusses wine production technology for sparkling wines, especially the
secondary fermentation in the production of champagne, fermentation technology
environments in the baking industry, fermentation of sugar-containing media
technology in the production of ethyl alcohol.
Опис
Ключові слова
перехідні процеси, мікроорганізми, бродіння, технологія, кафедра готельно-ресторанної справи, transients, microorganisms, fermentation, technology
Бібліографічний опис
Коваль, О. В. Удосконалення процесів і модернізація обладнання бродильних виробництв : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / Коваль Ольга Володимирівна ; НУХТ. - К., 2016. - 24 с.