Стратегії управління кейтерінговою компанією
Файли
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуті різні стратегії управління кейтерінговою компанією. Обґрунтовано вибір підходящої стратегії для кейтерінгової компанії. Different management strategies keyterynhovuyu company. The choice of a suitable strategy for the catering company.
Опис
Ключові слова
ринок кейтерінгу, market catering, стратегія управління, management, диверсифікація бізнесу, diversification, вузькопрофільний розвиток, narrow development, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Корнєва, І. О. Стратегії управління кейтерінговою компанією / І. О. Корнєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – 505 с. – С. 392.