Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик клейстерів крохмалю, окисненого пероксидом водню за типовою схемою та з використанням поля НВЧ. Встановлено вплив концентрації крохмалю на утворення структурованих систем.
Results of researches of structurally-mechanical characteristics of starch pastes, acidified by hydrogen peroxide compound under the typical schema and with use of field НВЧ are resulted. It was established of influence starch concentration for formation the structured systems.
Results of researches of structurally-mechanical characteristics of starch pastes, acidified by hydrogen peroxide compound under the typical schema and with use of field НВЧ are resulted. It was established of influence starch concentration for formation the structured systems.
Опис
Ключові слова
окиснений крохмаль, starch, в’язкість, структурно-механічні властивості, viscosity, structurally-mechanical properties, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Грабовська О. В. Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю / О. В. Грабовська, Є. І. Ковалевська, О. С. Парняков // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32. - С. 75-77.