Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень структурно-механічних характеристик клейстерів крохмалю, окисненого пероксидом водню за типовою схемою та з використанням поля НВЧ. Встановлено вплив концентрації крохмалю на утворення структурованих систем.
Results of researches of structurally-mechanical characteristics of starch pastes, acidified by hydrogen peroxide compound under the typical schema and with use of field НВЧ are resulted. It was established of influence starch concentration for formation the structured systems.

Опис

Ключові слова

окиснений крохмаль, starch, в’язкість, структурно-механічні властивості, viscosity, structurally-mechanical properties, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Грабовська О. В. Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю / О. В. Грабовська, Є. І. Ковалевська, О. С. Парняков // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32. - С. 75-77.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced