Дослідження способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено огляд сучасних способів фракціонування крохмалю і застосування отриманих фракцій амілози та амілопектину. Встановлено ефективність розділення крохмалю на фракції шляхом використання органічних комплеуксоутворювачів, проаналізовано склад отриманих продуктів.
The work contains analysis of the modern of methods of starch fractions extraction and the ways to use amylose and amylopectin. The efficiency of division starch on fractions was investigated. The products of this starch fractions division were analyzed.

Опис

Ключові слова

фракціонування крохмалю, starch, розділення, полісахариди, амілоза, амілопектин, fractions, separate, amylose, amylopectin, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Дослідження способів фракціонування крохмалю і аналіз отриманих продуктів / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, О. М. Майданець, Н. І. Гордійчук // Наукові праці УДУХТ. - 2007. - № 20. - С. 5-8.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced