Deutsche küche und der trend zu regionalen leckereien
Файли
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, local dishes, specials, german cuisine, місцеві страви, фірмові страви, німецька кухня, местные блюда, фирменные блюда, немецкая кухня
Бібліографічний опис
Cherniakova, P. Deutsche Küche und der Trend zu regionalen Leckereien / P. Cherniakova, A. Boyko // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 257.