Особливості застосування методів оцінки потенціалу підприємства в харчовій промисловості
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова промисловасть, методи оцінки, потенціал підприємства, potential of the company, Food Industry, evaluation methods
Бібліографічний опис
Кривобок, П. В. Особливості застосування методів оцінки потенціалу підприємства в харчовій промисловості / П. В. Кривобок // Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України : матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, Київ, 19-20 березня 2015 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2015. – С. 172-175.