Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозі

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Матеріали присвячені дослідженням особливостей структури фруктово-ягідних начинок на сахарозі, глюкозі та фруктозі. Наведені результати реологічних досліджень на ротаційному віскозиметрі у вигляді реологічних кривих, з яких отримано значення в’язкості для різних етапів цілісності структури начинок. Встановлено посилення драглів на фруктозі та глюкозі у порівнянні з сахарозою. Materials devoted to the study of the structure, fruit and berry fillings for sucrose, glucose and fructose. The results of rheological studies on a rotary viscometer as rheological curves, of which the viscosity is obtained for the different phase’s integrity of the structure of fillings. Established strengthening jelly with fructose and glucose compared to sucrose.

Опис

Ключові слова

маффіни, фруктово-ягідні начинки, сахароза, глюкоза, фруктоза, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, muffins, fruit and berry fillings, sucrose, glucose, fructose

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Особливості структури фруктово-ягідних начинок на цукрах: сахарозі, фруктозі, глюкозі / А. М. Дорохович, О. В. Пасічник // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – К. : НУХТ, 2015. – С. 101-104.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced