Перспективи виробництва вершкового крему

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Матеріли містять дослідження впливу гідроколоїдів природного походження (пектини, альгінат натрію, гуміарабік) на формування якості вершкових кремів. Визначено коефіцієнти поверхневого натягу розчинів полісахаридів. Досліджено стійкість кремів, як одного з головних показників якості, з різними структуроутворювачами в різних концентраціях. Materials of the study include the impact of naturally occurring hydrocolloids (pectin, sodium alginate, gum arabic) on forming quality cream. Determined the surface tension of solutions polysaccharides. The stability creams as one of the main indicators of quality, different structure-at different concentrations.

Опис

Ключові слова

вершковий крем, структура, гідроколоїди, стійкість, якість, quality, butter cream, structure, hydrocolloids, stability, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Звягінцева-Семенець, Ю. П. Перспективи виробництва вершкового крему / Ю. П. Звягінцева-Семенець, Ю. В. Камбулова, О. В. Кобилінська // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 71-75.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced