Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикату

Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто доцільність використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикату для підвищення харчової цінності продукції. Сonsidered the feasibility of using powder from berries blackberries in the technologies of semi- product biscuit to improving the nutritional value of products.

Опис

Ключові слова

порошок з ягід ожини, борошняні кондитерські вироби, berries blackberry powder, сonfectionery products, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Шидловська, О. Б. Використання порошку з ягід ожини в технології бісквітного напівфабрикату / О. Б. Шидловська, І. М. Медвідь, А. М. Противень// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 3. – С. 387.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced