Використання рисового білкового ізоляту для збагачення хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті обґрунтовано необхідність збагачення білком хлібобулочних виробів з пшеничного борошна та показана перспективність використання з цією метою рисового білкового ізоляту. Вивчення технологічних показників добавки та приготованого з її внесенням пшеничного тіста показало технологічну необхідність сумісного внесення у збагачені вироби рисового білкового ізоляту та сухої пшеничної клейковини. Охарактеризовано харчову цінність збагачених виробів. In the article the necessity of protein enrichment of bakery products from wheat flour and is showing promise of use for this purpose of rice protein isolate. The investigated technological parameters of additive and made with the introduction of wheat flour indicated a technological need for joint inclusion in products enriched with rice protein isolate and dry wheat gluten. The characteristic nutritional value of enriched products.

Опис

Ключові слова

хліб, білок, ізолят, рис, амінокислоти, біологічна цінність, bread, protein, isolate, rice, amino acids, biological value, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Використання рисового білкового ізоляту для збагачення хлібобулочних виробів / В. М. Махинько, Л. М. Черниш, В. М. Власюк, М. Д. Землинська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Харків, 2015 - Вип. 166. - С. 63-69.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced