Вплив вологості на структурно-механічні характеристики рідкої пшеничної опари
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено вплив вологості на типові структурно-механічні характеристики рідких пшеничних хлібопекарських опар з метою проектування сучасного обладнання для їх приготування. Отримані структурно-механічні характеристики продукту підтверджують значний вплив досліджуваного параметру на його структуру, що в подальшому полегшить роботу по вибору змішуючого пристрою та режимів його роботи, достатніх для того щоб вважати апарат ідеальним змішувачем.
The effect of humidity on typical structural and mechanical properties of liquid wheat sourdough baker with a view to the design of modern equipment for their preparation. These structural and mechanical characteristics of the product confirmed a significant influence of the test parameters on its structure that will facilitate work on the choice of mixing device and its operation modes are sufficient to consider the device an ideal mixer.
Опис
Ключові слова
реологія, віскозиметр, вологість, напруження зсуву, хлібопекарська опара, структурно-механічні характеристики, rheology, viscometer, humidity, shear stress, wheat sourdough, tructural and mechanical characteristics, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Доломакін, Ю. Ю. Вплив вологості на структурно-механічні характеристики рідкої пшеничної опари // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – Харків, 2015. – Вип. 166. - С. 104-111.