Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництві
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Одним із способів підвищення рентабельності спиртового виробництва є використання високо – концентрованого сусла та подальше його зброджування осмофільними дріжджами.
Відомо, що з підвищенням концентрації сусла зростає вплив азотного живлення на процес розмноження дріжджових клітин та ступінь зброджування.
One way to improve the profitability of alcohol production is the use of high - concentrated wort and its further digestion osmophilic yeast. It is known that with an increase in the concentration of the wort increases the effect of nitrogen nutrition on the yeast cell multiplication process and the degree of fermentation.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, азот, сусло, дріжджі, nitrogen, mash, yeast
Бібліографічний опис
Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництві / Л. Д. Шрам, Т. О. Мудрак, П. Л. Шиян, А. М. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 185.