Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництві

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Одним із способів підвищення рентабельності спиртового виробництва є використання високо – концентрованого сусла та подальше його зброджування осмофільними дріжджами. Відомо, що з підвищенням концентрації сусла зростає вплив азотного живлення на процес розмноження дріжджових клітин та ступінь зброджування. One way to improve the profitability of alcohol production is the use of high - concentrated wort and its further digestion osmophilic yeast. It is known that with an increase in the concentration of the wort increases the effect of nitrogen nutrition on the yeast cell multiplication process and the degree of fermentation.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, азот, сусло, дріжджі, nitrogen, mash, yeast

Бібліографічний опис

Дослідження впливу додаткового джерела азоту на зброджування висококонцентрованого сусла у спиртовому виробництві / Л. Д. Шрам, Т. О. Мудрак, П. Л. Шиян, А. М. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 185.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced