Оптимізація загальних витрат вапна на очищення дифузійного соку при додатковому використанні активованої кремнієвої кислоти та фільтроперліту
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При визначенні оптимальних витрат вапна на очищення дифузійного соку обрано узагальнений критерій оптимізації, в який закладено умову мінімізації загальних витрат вапна. Математичну обробку експериментальних даних здійснювали з використанням методу Харрінгтона, в результаті чого визначено оптимальні загальні витрати вапна для очищення дифузійного соку за типовим способом, а також з додатковим використанням активованої кремнієвої кислоти та фільтроперліту в процесі очищення дифузійного соку.
In determining the optimal costs lime juice purification elected general optimization criterion in which the condition laid minimize total costs lime. Mathematical processing of experimental data was performed using the method Harrington, resulting in optimum overall costs for the cleaning of lime juice on a typical way, and with the additional use of activated silicic acid and filtroperlitu in the juice purification.
Опис
Ключові слова
кафедра технології цукру і підготовки води, очищення дифузійного соку, оптимізація загальних витрат вапна, математичне оброблення даних, активована кремнієва кислота (АК), фільтроперліт (ФП), diffusion juice purification, optimization of total cost of lime, mathematical data processing, activated silicic acid, filtroperlit
Бібліографічний опис
Рева, Л. П. Оптимізація загальних витрат вапна на очищення дифузійного соку при додатковому використанні активованої кремнієвої кислоти та фільтроперліту / Л. П. Рева, С. А. Шульга // Цукор України. – 2015. – №10(118). – С. 14-18.